Tokyo MK Taxi: Oöverträffade engagemang för säkerhet

Tokyo MK Taxi förstår att föraren och fordonets säkerhet kan påverka ditt beslut att välja en chaufför service provider. I många år, har vårt företag arbetat dedicatedly för att säkerställa att alla passagerares säkerhet aldrig äventyras. Som ett åtagande för din säkerhet anställer vi endast chaufförer med ren records, certifierad att köra och med road erfarenhet samt för att upprätthålla vår lyxiga bilar i bra skick utrustad med en mängd säkerhetsfunktioner.

Våra välutbildade chaufförer

Vara en chaufför är mer än bara att vara en drivrutin. En chaufför kan antingen hjälpa dig göra något speciellt tillfälle minnesvärd eller kan förvandla ditt särskilda ögonblick i en mardröm. Tokyo MK sysselsätter chaufförer med oklanderlig drivande records, fullständiga rättigheter och genomgår förarsäkerhet provning innan anlitades. Vi arbetade outtröttligt för att säkerställa att din säkerhet är aldrig i fara och att du rida hos oss 100 procent bekväma.

Vår fordonspark

Vi har en flotta av fordon att välja bland, allt från lyx till ekonomin sedaner, Tokyo MK Taxi har Lexus grupp entusiaster limo alternativ som LS600hL och Lexus LS460 samt andra typer av fordon för alla olika gruppstorlekar och resebehov som Toyota Hiace, BMW ActiveHybrid 7 L, Mercedes Benz S500L, Toyota Alphard, Nissan Fuga Hybrid och Toyota Crown Royal Saloon. Varje lyxbil som ägs av Tokyo MK hålls i utmärkt skick med en engagerad personal av mekanik och detailers behålla sin kvalitet och effektivitet på väg.

Din säkerhet är vår främsta oro. Få rätt behandling från våra välutbildade chaufförer som vet allt som finns att veta om kundservice och säkerhet på vägen genom att förstå försiktighetsåtgärder och trafikskyltar avgörande för säker körning. Tokyo MK Taxi erbjuder enastående chaufför tjänster i Japan, Korea och USA som kommer att hjälpa dig komma fram till din slutdestination med elegans och stil.